GYIK


Mitől környezetbarát?  A szoknyák tisztított, válogatott és 100%-ban újrahasznosított szári anyagokból készültek Indiában. Sok tonnányi textíliát dolgoztak már fel ahelyett, hogy a szeméttelepre került volna. Ez a valódi fenntartható divat.

Kinek ajánljátok? Neked ajánljuk! A szoknyák bármilyen testlakaton jól mutatnak. Goddess (XL-től felfelé) méretünk például a nagyon magas nőknek is földig ér. Várandós anyukáknak mind a 9 hónapban praktikus. Egyszerű felkötni ezért merjük ajánlani ágyban fekvő betegeknek is. Szoknyáink finomak és nőiesek. Rengeteg módon -ruhaként, stólaként, szoknyaként- használhatóak. Színeik, mintáik változatosak és izgalmasak. Ne tétovázz, próbáld ki!

Tényleg minden szoknya más? Igen! Minden darab kézzel készült, egyedi alkotás. Egyszerűen nem létezik két egyforma szoknya, ahogyan két egyforma nő sem.  Találd meg a saját szoknyád.

Milyen méretet válasszak?  Segítségül nézd meg a 'Mérettáblázat' -ot.

Hogyan hordjam? Szoknyaként, báli vagy akár strand ruhaként. Csinos felsőnek vagy stólának is felkötheted. Választhatsz rövid vagy hosszú verziót. Kísérletezz bátran. Mi áll legjobban neked? Íme egy ötlettár.

Hogyan mossam? Az anyagok változatossága miatt általános elvként azt tanácsoljuk, hogy kézzel mosd. Íme egy útmutató.

Mi van, ha sérült/ hibás a szoknya? Ez ritkán fordul elő, de -a környezetbarát újrahasznosításból eredően- benne van a pakliban. Ha az anyag sérülése meghaladja a természetszerű használtság mértékét, ne habozz, vedd fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot. (saarika.hu@gmail.com) 14 napon belül visszaküldheted a csomagot és mi kérésed szerint becseréljük egy másik szoknyára vagy visszautaljuk neked a pénzt. Elállási nyilatkozat.

Mi van, ha mégsem tetszik a szoknya?  Azt ajánljuk maradj nyitott. Számtalanszor fordult velünk elő, hogy első pillantásra azt hittük: 'Nem, ez nem egészen a nekem való szoknya' aztán mégis a szívünkhöz nőtt, és azóta is hordjuk. Ha mégsem; megpróbálhatod elcserélni vagy eladni. Van egy kedves online közösség a Saarika-sisters facebook csoport. Nemcsak a cserebere miatt ajánljuk, hogy csatlakozz. Szoknyás képeidet, örömeidet is megoszthatod itt.

Milyen anyagból van a szoknya? Változó. Minden szoknya más szári anyagból készült, az anyagösszetétel szoknyánként eltér. Az egyik tiszta selyem, a másik pamutosabb, a harmadik vegyes összetételű. E változatosság része a sokszínűségnek. Akár egy szoknya két rétege is különböző lehet.

Télen is hordhatom a szoknyát? Abszolút! Sőt bíztatunk; öltözz színesen és vidáman télen is! Húzz egy meleg harisnyát, hozzá csinos csizmát és a Saarikádat. Már mehetsz is!

Mi a különbség az 'Én választok' és a 'Lepjetek meg!' szoknyák között? Az 'Én választok!' szoknyák esetében készítettünk fényképeket a konkrét, megvásárolható szoknyáról, épp mint egy átlagos webshopban. Szolgáltatásunkat azonban kiegészítettük a 'Lepjetek meg' szoknyákkal. Ez esetben ránk bízod a választást. Készletünkből választunk neked. Tudnod kell, hogy mi is sem nyitjuk ki a lefóliázott csomagokat, így mi is csak egy téglalapnyit látunk belőle, amikor postázzuk neked. 'Lepjetek meg!' szoknyáinkból olykor csomagakciókkal is kedveskedünk. 3 (Felfedező csomag) vagy 5 (Bőség csomag) darab szoknyát vehetsz egyben. Ha minket kérdezel, ez sokkal izgalmasabb kaland. Ráadásul olcsóbb is. Nyitott egyéniségeknek ajánljuk!

Mi ez a Saarika-sisters facebook közösség? Egy hely, ahol a szépség szeretete, az öröm megosztása és a Saarika szoknyák az összekötő kapocs. Mi nem bírunk betelni a szoknyák látványával. És nem is lehet, mert tényleg mind különbözik. Ha te is így vagy vele, gyere és gyönyörködj a többiekében is. Itt egyébként módotok van csereberélni is, ráadásul időről-időre akciókkal kedveskedünk a csoporttagoknak. Várunk: Saarika-sisters