JÓ TUDNISZENVEDÉLY

... Odavagyunk. Beleszerettünk. Hordjuk. Élvezzük. Ajándékozzuk. És most már áruljuk is.

... Sugárzóan nőies. Öröm benne járni-kelni.

... Minden testalkaton jól mutat. Vékonyka vagy telt nőknek, akár várandós kismamáknak is jó szívvel ajánljuk. Mérettábla

... Szép esésű, lágyan omló, A -vonalú lapszoknya, rövid vagy hosszú verzióban. Mérettábla

... Két különböző rétegből áll. Kifordítható. Kettő az egyben.

... Sőt... Egyetlen szoknya számtalan módon felköthető. Egyszerű lapszoknya, strandruha, báliruha vagy éppen szexi egyberuha, női overál, elegáns stóla, csinos nyári felső alakítható belőle. Lehet kísérletezni a végtelenségig. Többféle ruha - egyetlen szoknya

... Kényelmes. Egyszerű felvenni. Ezért merjük ajánlani akár ágyban fekvő betegeknek is. Egyetlen csomóval rögzíthető, hosszú pánt segítségével.

... Az anyag bőséges. Így biztonságosan, több rétegben takar, bármilyen mozgásformánál. Mérettábla

... Színek, felületek, minták hihetetlen gazdagsága jellemzi. És mi ezt a meglepetést és változatosságot imádjuk benne a legjobban.

... Egy kelmén belül is annyi minden történhet a minta sűrűségében, méretében, átmenetekben, árnyalatokban, ami a mi textilkulturánktól teljesen eltérő. Ez a fényűzés felemelő, inspiráló, szívet-szemet vidító. Saarika szótár

... Nincs két egyforma szoknya! Kézzel készített minden egyes darab. Az alkotó ízlése, megérzése, anyagpárosítása teszi egyedülállóvá őket.

... Csodálatos, de már használt indiai szárik újrahasznosításából kel életre. Itt tényleg minden anyagnak története van. Magában hordoz egy csipetnyi múltat. Folytasd Te a jövőjével.


MINŐSÉG

...Pont neked valók ezek a szoknyák, ha fontos számodra a fenntarthatóság; 100%-ban újrahasznosított szári anyagokból. Slow fashion.

...Mi imádjuk a sokszínűségét. Az anyagok és színvilágok olykor elképesztően harmonikus, olykor pedig teljesen abszurd párosítását. Ne ijedj meg tőle. Üdeséget, örömet, vagány színességet hoz a mi európai textilkultúránkba.

... A szoknyákon olykor előfordulhat szálhúzódás, kicsiny lyuk. Miért? Minden szoknya 100%-ban újrahasznosított. Lelkük, történetük van. Esetleges tökéletlenségükben (is) rejlik az egyediség sava-borsa. Ha nem tudsz megbarátkozni az -olykor előforduló- hibával, 14 napon belül nyugodtan visszaküldheted a csomagot. Mi kérésed szerint vagy becseréljük a szoknyát egy másikra, vagy visszautaljuk neked a pénzt. Elállási nyilatkozat: itt.

...Velünk történt már olyan, hogy lyukas szoknyába botlottunk. De nem cseréltünk szoknyát, mivel belehabarodtunk a gyönyörű anyagába... Inkább pár kreatív öltéssel megoldottuk. Meseszép ötletek: itt.

... Egy-egy szoknya kontinenseket vándorol, mire megérkezik Hozzád. Így megesik, hogy nem rózsaillatú... Kellemetlen szag vagy apró foltok, szennyeződések esetén: kézi mosást, áztatást, ecetet ajánlunk.


Darn Good Yarn
Darn Good Yarn

...A 'Lepjetek meg!' szoknyákat mi sem csomagoljuk ki a tasakból. Ezért mi is csak egy kis téglalapnyit látunk belőle. Valóban a Te saját meglepetésed, hogy mi bontakozik ki.

...Nem az igazi? Cseréld vagy add el szoknyádat a Saarika sisters facebook közösségben.

...Mosási és kezelési útmutatót itt is eléred.