KISZÁLLÍTÁS - 3 szoknyától INGYENES

A kiválasztott termékek kosárba helyezése után, a megrendelés véglegesítése előtt kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb szállítási módot.  

A / Házhozszállítás a megrendeléskor megadott címre a GLS futárszolgálat segítségével.

A házhozszállítás díja 2000 Ft, melyet a megrendelés leadásakor számítunk fel.

Három vagy több szoknya rendelése esetén INGYENES kiszállítást biztosítunk.

A szállítási cím eltérhet a számlázási címtől. A csomag várható érkezéséről a GLS küld értesítést emailben. A csomag útja egy linken keresztül követhető. A kézbesítés időpontja 1 alkalommal ingyenesen módosítható. A futár munkanapon 9 - 16 óra között várható. Szállítási idő 2-3 munkanap.

B / Személyes átvétel Packeta csomagponton.

A Packeta csomagpontra szállítás díja 1400 Ft, melyet a megrendelés leadásakor számítunk fel.

Három vagy több szoknya rendelése esetén INGYENES csomagpontra szállítást biztosítunk.

Válaszd ki a számodra megfelelő Packeta csomagpontot a felugró csomagpontválasztó térképről. A csomag érkezéséről a Packeta küld értesítést. Tetszőleges időpontban (nyitvatartási időn belül) vedd fel csomagodat a Packeta csomagpontról. Várható szállítási idő 3-4 munkanap.

C / Magyar Posta

335/2012. (XII. 4.) Korm. rendelet (Postai kormányrendelet) értelmében: PostaPontra szállítás 990Ft (+1500Ft csomagolási, adminisztrációs munkadíj) / Házhoz szállítás 1990Ft (+1500Ftcsomagolási, adminisztrációs munkadíj). Postai feladást hosszabb határidővel vállalunk. Minden második hónap első hetében.

További információk

Webshopunk nem indít szállítmányokat szombaton, vasárnap illetve ünnepnapokon. Postafiók címre nem áll módunkban szállítani. Bár mindent megteszünk, hogy megrendelésed a megadott időn belül teljesítsük, nem vállalhatunk felelősséget azokért az esetleges késedelmekért, melyeket rajtunk kívül álló tényezők okoznak.

A vásárló köteles a kiszállítás (vagy személyes átvétel) időpontjában a csomag sértetlenségét ellenőrizni. Sérült csomagolás esetén a hibát a helyszínen jegyzőkönyvben kell rögzíteni.