KISZÁLLÍTÁS - 3 szoknyától INGYENES

A kiválasztott termékek kosárba helyezése után, a megrendelés véglegesítése előtt kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb szállítási módot.  

A / Házhozszállítás a megrendeléskor megadott címre a GLS futárszolgálat segítségével.

A házhozszállítás díja 2000 Ft, melyet a megrendelés leadásakor számítunk fel.

Három vagy több szoknya rendelése esetén INGYENES kiszállítást biztosítunk.

A szállítási cím eltérhet a számlázási címtől. A csomag várható érkezéséről a GLS küld értesítést emailben. A csomag útja egy linken keresztül követhető. A kézbesítés időpontja 1 alkalommal ingyenesen módosítható. A futár munkanapon 9 - 16 óra között várható. Szállítási idő 2-3 munkanap.

B / Személyes átvétel Packeta csomagponton.

A Packeta csomagpontra szállítás díja 1400 Ft, melyet a megrendelés leadásakor számítunk fel.

Három vagy több szoknya rendelése esetén INGYENES csomagpontra szállítást biztosítunk.

Válaszd ki a számodra megfelelő Packeta csomagpontot a felugró csomagpontválasztó térképről. A csomag érkezéséről a Packeta küld értesítést. Tetszőleges időpontban (nyitvatartási időn belül) vedd fel csomagodat a Packeta csomagpontról. Várható szállítási idő 3-4 munkanap.

További információk

Webshopunk nem indít szállítmányokat szombaton, vasárnap illetve ünnepnapokon. Postafiók címre nem áll módunkban szállítani. Bár mindent megteszünk, hogy megrendelésed a megadott időn belül teljesítsük, nem vállalhatunk felelősséget azokért az esetleges késedelmekért, melyeket rajtunk kívül álló tényezők okoznak.

A vásárló köteles a kiszállítás (vagy személyes átvétel) időpontjában a csomag sértetlenségét ellenőrizni. Sérült csomagolás esetén a hibát a helyszínen jegyzőkönyvben kell rögzíteni.