Farsangi nyereményjáték

2024.01.31

Nyerj egy szoknyát! A játékban való részvételhez csatlakozz zárt facebook csoportunkhoz: https://www.facebook.com/groups/saarikasisters

Farsangi nyereményjáték– Minek öltözzek?  

Hivatalos játékszabályzat 

Öltözz farsangi maskarába! 

  • A megkötés csak annyi, hogy legalább egy Saarika, vagy annak hiányában egy bármilyen szoknya is legyen a jelmezed része!
  • Ha beöltöztél, töltsd fel külön posztban  jelmezes-önmagadról a fotót a Saarika-sisters Facebook csoportba!
  • Írd a képedhez a #farsang #saarika hashtaget, valamint #-el azt is, hogy minek öltöztél! (Pl.: #farsang #saarika #boszorka és posztold a szoknyás boszorka fotódat)
  • Egy ember EGYETLEN poszttal szállhat be a játékba! Legyen vicces, cuki, menő, ijesztő.... csak rajtad áll! 
  • A posztolt képekre a csoport tagjai like-kal/szívecskével/öleléssel/nevetéssel szavazhatnak. Egy ember több képre is szavazhat.

Részvétel feltétele:

A játékban a csoport minden tagja részt vehet, és a FB csoporton belül posztként közzéteheti saját jelmezes fotóját, aki elmúlt 18 éves. Like-ot és szívecskét bárki adhat egy poszthoz a csoport tagjai közül.

A nyertes kiválasztásának részletei:

A játék vége: 2024. február 9. 10:00

A játék végének időpillanatában 3 nyertest hirdetünk, a 3 legtöbb like-ot/szívecskét/ölelést/nevetést kapott posztért. 

A nyeremény: egy-egy 17.500 Ft értékű kuponkód, amely a www.saarika.hu szoknyaboltjában váltható be 2024. április 14-ig. A nyerteseknek a kuponkód beváltását követően 3-4 munkanapon belül ingyenesen házhoz postázzuk a választott szoknyát a megadott címre. A nyeremény pénzre nem váltható.

A nyertes értesítése: A nyertesek nevét a nyertes posztok alatti kommentben, illetve külön bejegyzésben hirdetjük ki. Kérjük, a nyertesek vegyék fel velünk a kapcsolatot facebook üzenetben a részletek megbeszéléséhez.

A Facebook a promócióhoz nem kapcsolódik, nem kezeli, nem támogatja. A játékosok képük posztolásával ezt automatikusan tudomásul veszik.