'Négysoros' nyereményjáték

2023.09.22

Csatlakozzatok zárt facebook csoportunkhoz a szülinapi játékhoz!

https://www.facebook.com/groups/saarikasisters

Hivatalos játékszabályzat

Játék leírása:

'Négysoros' nyereményjáték– saját négysoros vers megosztása a Saarika-sisters zárt facebook csoportban, önálló posztként. Írjatok 4 soros verset a következő három kategória egyikében; #nő #ragyogás #szoknya! Mindhárom kategóriában a legtöbb like-ot/szívecskét kapott vers feltöltője részesül egy 17.500 Ft-os ajándékkuponban. Egy csoporttag akár mindhárom kategóriában is írhat verset, ez esetben 3 külön posztként kell megosztania. A poszt elejére a #négysoros #nyereményjáték #nő vagy #négysoros #nyereményjáték #ragyogás vagy #négysoros #nyereményjáték #szoknya hashtagek illesztendők.

Részvétel feltétele:

A csoportból mindenki részt vehet a játékban, és a csoporton belül posztként közzéteheti saját négysoros versét, aki elmúlt 18 éves. Like-ot és szívecskét bárki adhat egy poszthoz a csoport tagjai közül.

Sorsolás részletei:

A játék vége: 2023. szeptember 27. 10:00

A játék végének időpillanatában kategóriánként a legtöbb like-ot/szívecskét kapott játékos nyeri az ajándékkupont.

Holtverseny: Amennyiben ugyanannyi like/ szívecske érkezik egy-egy első helyezettre (holtverseny) úgy a holtverseny győztesei mind részesülnek 1-1 ajándékkuponban.

A nyeremény: mindhárom kategóriában egy-egy 17500 Ft-os ajándékkupon, amely a www.saarika.hu szoknyaboltjában váltható be 2023. november 27. időpontig. A nyertesek meglepetését a beváltást követően 3-4 munkanapon belül ingyenesen házhoz postázzuk számukra a megadott címre. A nyeremény pénzre nem váltható.

A nyertes értesítése: A nyertesek nevét a nyertes posztok alatti kommentben, illetve külön bejegyzésben hirdetjük ki. Kérjük, a nyertesek vegyék fel velünk a kapcsolatot facebook üzenetben a részletek megbeszéléséhez.

A Facebook a promócióhoz nem kapcsolódik, nem kezeli, nem támogatja. A játékosok Négysoros versük posztolásával ezt automatikusan tudomásul veszik.