Saarika - sisters

2021.09.29

Van a Facebooknak egy eldugott kis szeglete, ahol napfürdőzhet a lélek. 

Gyönyörű, igazi nők, akik nem akarnak egymástól tulajdonképpen semmit, csak osztoznak a szoknyamámorban. Az öröm a közös nevező. Elég jól hangzik, nem igaz?

Mutasd a szoknyád, oszd meg az új megkötési módot, amit kipróbáltál, mesélj, milyen vicces/kedves/megható történeted van a Saarikáddal! Mert talán furán hangzik, de lesz ilyen ;) És a többiek egyszerűen örülni fognak veled együtt. Ó, kell ez nagyon a léleknek!

Elmesélem, én hogy keveredtem ide. Egyszerűen szembejött egy FB hirdetés. Aztán hónapokig nézegettem a fotókat a szoknyákról... És mikor eljött az én időm, végre vettem egy 5-ös pakkot, tele ismeretlen meglepetés szoknyával! Számláltam a napokat, nézegettem a csomagkövetést (ekkor még csak Amerikából lehetett hozzájutni), és mikor végre megérkezett... arcpír, szívdobogás... komolyan mondom nagyon izgi volt! Gyermekkorok karácsonyi csomagbontása.

Volt ami nagyon tetszett. Volt amiről azt hittem, na ez nagyon ronda... aztán ahogy telt az idő, azt vettem észre, hogy már a korábban rútnak talált oldalát kötöm kívülre. Az a helyzet, hogy ezek nem csak ruhadarabok. Tényleg valami rezonál velük a lelkünkben. Ismerkedünk, beengedjük, megszeretjük, részünkké válik.

Volt olyan is a csomagban, ami bár gyönyörű volt, de valahogy nem hordtam. Ugyanis ez tényleg nem a tökéletességről, hanem a lélekről szól. Ezért a legnagyobb örömmel ajándékoztam aztán a barátnőmnek, aki meg megvágyta...

Ilyen ez. Majd meglátjátok. Léleksimogató, kapunyitogató örömforrás. Egyébként meg vannak csak a csoportban meghirdetett akcióink, lehet csereberélni, álomszoknyára vadászni, meg amit akartok!

Gyertek a csoportba  a Saarika nővérek közé! Katt a lenti képre: