SaarikArt nyereményjáték

2023.02.06

Játék leírása:

SaarikArt- saját szoknyafotók/ illetve -nem saját- képzőművészeti alkotások képeinek megosztása a Saarika sisters csoportban. Hogy mit is várunk pontosan? Részletekért gyere zárt facebook csoportunkba: https://www.facebook.com/groups/saarikasisters. A legtöbb like/szívecske-t kapott kép feltöltője egy szoknya ajándékkuponban részesül.

Részvétel feltétel:

A csoportból mindenki részt vehet a játékban, és közzéteheti a saját SaarikArt képét, illetve a játékkiírás témájához kapcsolódó -nem saját- képzőművészeti alkotások képet aki elmúlt 18 éves. Like-ot és szívecskét bárki adhat egy poszthoz a csoport tagjai közül.

Sorsolás részletei:

A játék vége: 2023 február 13. 20:00

A játék végének időpillanatában a legtöbb like/szívecske-t kapott játékos nyeri az ajándékkupont, amely a www.saarika.hu szoknyaboltjában váltható be 2023. április 10. időpontig. (Amennyiben ugyanannyi like/ szívecske érkezik az első helyezettre (holt verseny) úgy a holtverseny győztesei MIND részesülnek ajándékkuponban.) A nyertes meglepetését a beváltást követően 3-4 munkanapon belül (ingyenesen) házhoz postázzuk számára. A nyeremény pénzre nem váltható.

A Facebook a promócióhoz nem kapcsolódik, nem kezeli, nem támogatja. A játékosok SaarikArt képük posztolásával ezt automatikusan tudomásul veszik.