Saarikaruci - tavaszi nyereményjáték!

2024.03.18

#tavaszinyereményjáték #saarikaruci
Mutasd, hogy hordod!


Egy Saarikát nem csak egyszerűen szoknyaként hordhatsz, de többféleképp felkötve ruhává is varázsolhatod! Ezért (is) mondjuk, "TÖBB, mint szoknya"…

 
🤩MUTASSÁTOK, TI HOGYAN HORDJÁTOK?!🤩
Jöhetnek a legszebb felkötözési módok! Báliruha, strandruha, szoknyanadrág, mellény, poncsó és egyéb saját kreációk.


💃🏻Készíts magadról egy képet a kedvenc Saarika-ruha verziódban és írj hozzá egy rövid útmutatót, hogy hogyan készítetted, csomóztad, hajtottad, kötötted. Majd töltsd fel külön posztban a fotót a leírással együtt a Saarika-sisters Facebook csoportba!
💃🏻Írd a posztod elejére #saarikaruci #tavaszinyereményjáték
💃🏻Egy ember EGYETLEN poszttal szállhat be a játékba!
💃🏻A posztolt képekre a csoport tagjai like-kal/szívecskével/öleléssel/nevetéssel szavazhatnak. Egy ember több képre is szavazhat.


Részvétel feltétele:
A játékban a csoport minden tagja részt vehet (https://www.facebook.com/groups/saarikasisters), aki elmúlt 18 éves és akinek van már Saarikája. (Ha neked még nincs, itt a remek alkalom: https://www.saarika.hu/en-valasztok/)
A játékosok a FB csoporton belül posztként közzétéve saját Saarika ruci fotójukat beszállnak a nyereményjátékba. Like-ot és szívecskét bárki adhat egy poszthoz a csoport tagjai közül.


A játék időtartama: meghirdetéstől 2024. 03. 25. 10:00


A nyertes kiválasztása:
A játék végének időpillanatában 3 nyertest hirdetünk, a 3 legtöbb like-ot/szívecskét/ölelést/nevetést kapott posztért.

🎁A nyeremény: első helyezett egy 17.500 Ft értékű Saarika szoknya kuponkód. Második és harmadik helyezett egy-egy 4000 Ft értékű Saatyorka táska kuponkód. A nyeremények a www.saarika.hu szoknyaboltjában válthatók be 2024. április 25 - ig.


A nyerteseknek a kuponkód beváltását követően 3-4 munkanapon belül ingyenesen postázzuk a választott szoknyát/ Saatyorkát a megadott címre. A nyeremény pénzre nem váltható.


💌A nyertes értesítése: A nyertesek nevét külön bejegyzésben hirdetjük ki. Kérjük, a nyertesek vegyék fel velünk a kapcsolatot emailen a saarika.hu@gmail.com email címen a részletek megbeszéléséhez.


A Facebook a promócióhoz nem kapcsolódik, nem kezeli, nem támogatja. A játékosok képük posztolásával ezt automatikusan tudomásul veszik.